Yritys

Sata-Seri on painoalan yritys, joka on toiminut vuodesta 1975.

Sata-Serin toiminta lähti liikkeelle omakotitalon alakerrasta. Harrastus laajeni nopeasti yritystoimintaan ja siirrettiin Myllymäenkadulle vanhan kenkätehtaan tiloihin. Samalla toiminta laajeni seripainosta muihin osa-alueisiin. Vuonna 1997 yritys sai uuden omistajan. Nykyiset toimitilamme sijaitsevat Rauman keskustassa nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Tänä päivänä yritys työllistää rautaisen joukon alan ammattilaisia.

Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin pieniä ja suuria yrityksiä. Huomioimme jokaisen asiakkaan tilaustarpeet tapauskohtaisesta, jotta pystymme tarjoamaan ja toteuttamaan oikeat tuotteet oikeisiin kohteisiin. Tilausmäärät vaihtelevat yksittäisistä tuotteista suuriin kokonaisuuksiin. Suunnittelu, aineiston valmistus ja asennus kuuluvat myös palveluihimme.

Tuotantomme on monipuolista ja koostuu kolmesta osa-alueesta: seripaino, digipaino (offset-tuotteet) ja suurkuvatulosteet (mainosteippaukset).

Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä. Vuonna 2015 juhlimme 40-vuotista yritystoiminataamme. Näihin vuosiin on mahtunut paljon hyviä ja pitkiä asiakassuhteita. Ala on kokenut vuosien varrella suuria muutoksia. Sen myötä olemme päivittäneet konekantaamme ja osaamistamme, jotta pystymme palvelemaan teitä myös jatkossa.

"Täysillä mennään kohti tulevia haasteita!"