Painotuotteet ammattitaidolla
painaa - teippaa - tulostaa

Sata-Seri on graafisen alan yritys, joka on toiminut vuodesta 1975.

Sata-Seri työllistää rautaisen joukon alan ammattilaisia. Palvelemme pieniä ja suuria yrityksiä. Huomioimme jokaisen asiakkaan tarpeet tapauskohtaisesti, jotta pystymme tarjoamaan ja toteuttamaan oikeat tuotteet oikeisiin kohteisiin. Tilausmäärät vaihtelevat yksittäisistä tuotteista suuriin kokonaisuuksiin. Suunnittelu, aineistonvalmistus sekä asennus kuuluvat myös palveluihimme. Fokka-palvelumme on sähköinen tilausjärjestelmä, josta asiakkaamme voivat tilata omia tuotteitaan helposti ja kustannustehokkaasti.

Tuotantomme on monipuolista. Seripainolinjoilla tehdään mm. merkintätarroja, alumiinikilpiä, näppäinkalvoja, linssejä sekä kappalepainatuksia. Teippileikkureilla teemme opasteita, muotoon leikattuja merkintöjä sekä tekstejä autoihin, veneisiin, ikkunoihin tai oikeastaan mihin vain. Suurkuvatulostimilla saamme toteutettua isoja kokonaisuuksia messuille, jäähalleihin, opasteisiin tai kaikkialle missä näkyvää viestintää sekä opastusta tarvitaan. Toteutamme isojen rakennusprojektien kaikki sisä- ja ulko-opasteet, valomainokset, ikkunateippaukset ja -kalvotukset sekä ovi- ja turvamerkinnät paikalleen asennettuna.

Vahvistimme digipainotuotantoamme ostamalla Rauman Offsetpainon liiketoiminnan keväällä 2019. Pystymme vastaamaan painoviestinnän haasteisiin monipuolisemmin ja tehokkaammin. Yrityskaupan myötä saimme riveihimme lisää raudanlujaa osaamista ja uutta tekniikkaa jälkikäsittelyyn.

Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä. Ala on kokenut vuosien varrella suuria muutoksia. Sen myötä olemme päivittäneet konekantaamme ja osaamistamme, jotta pystymme palvelemaan teitä myös jatkossa.

Sata-Seri Oy